12 Eylül 2011 Pazartesi

KESSEN....

4 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Kessen...

Bayram edecek çok kişi bulunur bu civarlarda. Öveni de çoktur, söveni de... Ama düşünce ne olursa olsun şu asla unutulmamalı: Mourinho, modern futbolun gerçeğidir. İyi yönüyle de, kötü yönüyle de...

nicomedia dedi ki...

üzerinde ki barça yeleğine bayıldım ama morinhoya şunu sormak lazım Elinde Kaka, Mesut, Ronaldo, Di Maria, Benzema, Granero, Higuaín, Xabi Alonso gibi yetenekli adamlar olacak, sen oynamaya değil oynatmama üstüne oynayacaksın..Levante'ye, Malaga'ya bu kadroyla zaten futbol oynarsın. Maharet bu kadroyla, Barcelona'ya top oynamakta.
Sonra sonuca bakıp "Taktik Deha Mourinho" edebiyatı dönüyor. sadece yaptıklarına değil yapmadıklarına da bakalım.

Muratonovic dedi ki...

bu yıl Barca hegamonyasına son verir, hemde onyatmayarak değil oynayarak..

Geçen yılki Khedira-Pepe-Alonso defansif ortasahası bu yıl yerini Mesut-Nuri-Coentrao çift yönlü orta sahasına bırakıyor..

emireri dedi ki...

mourinhoya sallamak kolay, dün akşam trabzona kendi sahasında yenilen interi şampiyonlar ligi şampiyonu yapan da aynı adam, sneijder'i, deco'yu yıldız yapan adam.. daum kadar taktik deha!! olmayabilir ama elindeki oyuncudan maksimum performansı almayıbilir, takımları diridir, kaybetmemek için herşeyi yapar, bazen otobüsü kale önüne çeker, bazen de sana çektirir..