18 Ekim 2011 Salı

HAYATIM FUTBOL

























Bir süredir Mersin seyahati, Mönchengladbach yolculuğu, yazılar şu bu derken elimi klaveyeye attıuğım vakitlerde Türkiye'deki süreli yayınlara katkı yapmayla uğraştık. Bu süreli yayınlardan birisi de artık bizim. Yıllar önce aylık olarak internet sayfalarında yerini alan, sessizce aramızdan ayrılan ama geride yaptığı bir dolu orijinal iş bırakan dergi, post-modern versiyonu ile artık haftalık olarak internet sayfalarında ve iPad'de olacak. Her salı, bilgisayarın önüne oturup dolu dolu okunarak vakit geçireceğiniz, olmadı bira ve abur cuburla keyif yapacağınız bir futbol dergisi. Üstelik her biri zaten klavye tuşlarına alışık olduğunuz insanlar. Daha emekliyoruz, sizin eleştiri ve görüşlerinizle koşmaya başlayacağız. Her türlü destek, öneri ve görüşe açığız. Derginin twitter ve facebook adresleri de yine aşağıda.
Bağlantı
Hayatım Futbol 2. sayı
Hayatım Futbol 3. sayı


Facebook: http://www.facebook.com/hayatimfutboldergi?ref=ts
Twitter: http://twitter.com/#!/HayatimFutbol

8 yorum:

oguzmania dedi ki...

Elinize sağlık dergi hakikaten hoş olmuş.

Kıllık yapmak istemem ama 2. sayıda Giggs'in Galler'i 2004 elemeleri sonrasında bıraktığını yazmışsın, yanlış hatırlamıyorsam milli takımı 2008 elemeleri öncesi bırakmıştı. Konu Giggs olunca algılar açık oluyor kusura bakma :)

Flying Dutchman dedi ki...

yok yahu ne kıllığı, dedik ya her şeye açığız diye...
en aza indirmeye çalışacağız bu tür şeyleri...

varol döken dedi ki...

merdiven altı dergisi bu, zemin katlarda çıkarıyorlar!

varol döken dedi ki...

kapaktaki kaleciyi tanıyorum, bir daha gecenin 3'ünde beni ararsa ismini saatli maarif takvimine vereceğim, bugün doğan çocuklara verilecek ismi o gün doğan çocuklar perişan olacak!

Mert Kuyumcu dedi ki...

Tebrik ederim fd!

M.Cagdas dedi ki...

bir soru: iPhone'da okunamiyor mu acaba? acmaya calisinca flash player upgrade gerekiyor diyor. sanirim flash calismiyor iphone'da dimi? bir yolu var mi?

ali'e dedi ki...

"Neden Sabri" bir soruysa sonuna - hem de kocaman - bir soru işareti gerek :) Yok Sabri'nin bir şeyin "neden"i olduğundan bahsedilecekse o şeyi de belirtmek gerek...

teknomoron dedi ki...

Dergi süper, çok fazla futbol haber sitesi, çok fazla futbol yorumcusu var ancak futbol kültürü ile ilgili hiçbirşey yok. Gerçekten ihtiyaç vardı. Ancak Androidçiler olarak biz de iPAD gibi Android tabletlerde de görmek isterük :)