7 Temmuz 2012 Cumartesi

EZELİ REKABET-77

























Çok ara vermişiz. Seriye dönelim.

Ezeli Rekabet

11 yorum:

Uğur dedi ki...

Tekel ile doğduk Efes ile büyüdük Tuborg ile olgunlaştık. Bir Trakya neslinin özeti...
Ama ne var ki herşey yalan boğmanın her türlüsü gerçek. ben onu bilir onu derim.

KCKF dedi ki...

Beğen yok mu yahu buralarda. :)

Handan dedi ki...

bomonti dışında mecbur kalmadıkça, bu mecburlukta hani dağ başındasın veyahut br köydesin köy bakkalında başka biraz yoktur hali, efes içmiyorum. efes mi tubarg mu tabii tuborg ancak seçeneklerin çoğaldığı sınırları geçince hoop belçika ve alman biralarını denemeye başlıyorum. yok istanbulda deli paraya satanlarda değil, sakız adasında midilli de yunanistanda vs marketten değişik değişik seçip içiyorum.

Flying Dutchman dedi ki...

hangi belçika ve alman biraları onlar

talipyeşiltepe dedi ki...

bira früh tür ....

varol döken dedi ki...

yaz sıcağında o soğuk ilk birada fark edilmez belki ama 2.yi 3.yü peş peşe devirene her türlü tuborg. yalnız unfiltered çıkardı efes, o fena değil. şu belçika birası efsanesi de allahaşkına bitsin artık, 3 sene önceye başkentini sorsak bilemeyecek adamlar şimdi leffeyle düvelle doğmuş muamelesi yapmaktalar. ayrıca leffe leş gibi biraymış, yaşasın hoegaarden!

Maxim Tsigalko dedi ki...

Şuanda Türkiye sınırları içinde de baya farklı biralar içmek mümkün ancak fiyatları çok yüksek. En son Hoegarden'ı gördüm Migros'ta yine 5,5tl civarı bir fiyatı vardı. Çok iyi bi wiesse biradır bence. Ayrıca zaman zaman Metro'larda da farklı biralar olabiliyor. Ancak Metro'da konuştuğum bir kişi bu biraların getirilmesinde çok sıkıntı yaşandığını söylemişti. Her seferinde gümrükte uzun uğraşlar sonucu ekstra vergilere tabi tutularak getirilebiliyormuş. Bu nedenle fiyatları yüksek. Sanırım yerli üreticileri korumak amaçlı birşey. Bunda da Anadolu grubunun parmağı varmış gibi geliyor bana ama net bir bilgim yok.

mre dedi ki...

tuborg gold fena döver efes'i, tabi bence :)

konverzasyon dedi ki...

bira efestir

brk dedi ki...

tuborg gold her türlü yener diyelim. ama bar, gece klübü vs. gibi mekanlarda hala efes tekeli var o zaman da mecbur bomonti. - tabi 33lük bomontiyi 50lik efesten pahalıya satanları da buradan kibar tabirle kınamak istiyorum :) -

maria lopez garcia dedi ki...

Tuborg gold tabi be ya