9 Ağustos 2012 Perşembe

PIETERTJE



Reklamcılıkta zaman zaman enfes işler yapan Hollanda'dan, Calve firmasından enfes bir reklam....Yeni değil ama hazır olimpiyatlar varken kullanalım dedik. Aslında bu reklamı futbol dışındaki birçok sporun da revaçta olduğu Hollanda'nın değil, futboldan başka gözü hiçbir şey görmeyen bir toplum olarak bizim çekmemiz gerekirdi demekten de kendimi alamıyorum....

2 yorum:

alperensaylar dedi ki...

bence üstündeki formayı da görünce... suat usta bu kesin, geride bu kadar beceriksizlik bi de psv forması.. belki heitinga da olabilirdi.

felix mourinho dedi ki...

bu ismi güzel dayı ile, bir diğer ismi ve cismi ayrı güzel, yüzücülüğü hepsinden daha güzel bir abla olan inge de bruijn'in yarışlarını seyretmek daha keyifliydi. belki de nostalji yapınca keyifli geliyor olabilir ama van den hoogenband ve ian thorpe arasındaki mücadele her zaman yüzmenin en keyifli çekişmesi olmuştur benim gözümde.

tabii bunlar çekişirken de derya vardı. bunlar şimdi sarıyer sahilinden sabahın köründe yüzüp, evine dönen emekli amcalar gibi takılırken de hala derya var. çok enteresan güntekin.