22 Ekim 2012 Pazartesi

NOEL GALLAGHER ŞAMPİYONLUK MAÇI



Noel Gallagher'ın geçen pazartesi çıkan International Magic Live DVD'sinden bir bölüm. 98 dakikalık konser videosunun arasına serpiştirilmiş dış mekan çekimlerinden birisi. Gallagher geçtiğimiz sezon Manchester City'nin şampiyonluğu kazandığı QPR maçını Şili'de yerel saatle 10:00'da bir bar sahibinin jestiyle izleyebiliyor. Görüntüler maç sırasında canlı çekilmiş. Enfes konser DVD'si bir yana bu görüntüler de sosu olmuş. Kendisinin konser sırasında Manchester United atkısı açan bir seyirciye Mario Balotelli için "He is better than every single one of you lot put together..." demişliği de var. Noel bir süredir "saykodelik olacak ve bayılacaksınız" dediği albümün üzerinde çalışıyor. Hatta konserlerde bu albümden Freaky Teeth isimli bir parçayı çoktan şarkı listesine almış durumda ve şarkı Youtube'da "bu şarkı gelecek James Bond şarkısı olmalıydı" diye yorum alıp duruyor. Hatta bir hayran alıp videosunu bile yapmış kendi çapında...Buyurun buradan

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok Güzel Bir Site.Çok Güzel Çalışmalarınıza Hayran Kalmamak Elde Değil...Sizleri Yürekten Kutluyorum

Demek görüntüler, maç sırasında canlı çekilmiş ne ilginÇ

Sitemede Bekliyorum: http://2013eurovision.blogspot.com

varol döken dedi ki...

bu mu lan çok büyük city taraftarı? 44 sene sonra şampiyon olacam ben 90+'da attığım 2 golle sonra o bar yerinde duracak! bu adamları sen başımıza musallat ediyorsun işte öyle dedi böyle dedi büyük taraftar diye.

o değil de bugün 6 kasım, bir post girersin diye bekliyorum hâlâ saat 19. bükreş strip club'ta camataru'ya selam söyle benden:)