11 Ekim 2013 Cuma

HAYATIM FUTBOL 100. SAYI

























100 sayı. Futbol sevdalısı, öğrenmeyi ve başkalarının dikkatini çekme arzusuyla yola çıkan bir grup insan 2 seneye yakın bir süredir, Türkiye'de süreli yayıncılık adına çok güzel bir işe imza atıyorlar. İnternet üzerinde, kafelerde, simit saraylarında başlayan projeler, atılımlar, planlar son birkaç aydır artık Hayatım Futbol ofisinden yürüyor. İşte o iş dalya dedi bugün. Böyle bir projeyi, önemli bir manevi motivasyonla sürdürmek kolay değildir. Bu yüzden bu derginin her sayısının çıkışında emeği geçen herkese ben candan teşekkür ediyorum. Ama bir ismi ayırmak istiyorum. Asla ve asla sivrilme kaygısı olmadan, insanları idare edebilme yeteneği ve arada bir yükselen "acaba yolun sonu mu?" düşüncelerine karşı derginin hep arkasında duran, 100 sayıdır öyle ya da böyle nazımızı çeken, "patron" İlker Yılmaz. Patron diyoruz ya aslında ev sahibi. Bu kadar insanı ve ayrı ayrı istekleri idare etmek kolay değil, o yüzden önemli bir tebriği hakediyor.


Okumaktan zevk aldığım, bir şeyler öğrendiğim o kadar çok yazı oldu ki. Alper Öcal'ın Samba Başlıyor yazısı misal, yeni başlayanlar için Campeonato rehberi gibiydi adeta ki benim dergide en fazla etkilendiğim yazıydı. Varol'un maç bahaneleri, Uğur'un genç yetenekler ve altyapılarla ilgili yazıları, İsmail Şayan'ın futbol ekonomisine attığı bakışlar ve diğerleri...Derginin bir yazarı olarak bana öğrettikleri adına teşekkür ediyorum. Bir gün belki hakikaten yolun sonuna geleceğiz ama o güne dek yazmaya, okunmaya ve insanların ufkunu açmaya devam.

100. sayıda ülke futbolunun yakın zamandaki en etkili 100 figürünü listeledik. Elbette 100'den geriye doğru sayılan bu listelerde herkesi mutlu etmek imkansızdır. Dolayısıyla bu gerçeği de göz önündebulundurarak sizden eleştirileriniz bekliyoruz. Nice 100 sayılara...

Hayatım Futbol pdf
Hayatım Futbol iPad
Hayatım Futbol android

1 yorum:

rambo dedi ki...

samsung galaxy S4'e yüklenmiyor ki okuyalım şu dergiyi keyifle