22 Ekim 2007 Pazartesi

HAFTASONU


Avrupa’nın vitrin liglerinde bu hafta çok büyük sürprizler yaşanmadı. İspanya’da Barcelona ve Real Madrid deplasmanlarından puansız döndü ancak mağlup oldukları takımlar Espanyol ve Villereal’in bu seneki formu göz önüne getirildiğinde bunlar pek sürpriz sayılmamalı. Göz önüne getirilmesi gereken şey Bojan Krkic’in giderek Barca’da kendini hissettirmesi.

İngiltere’de ilk 4 sıradaki takımlar galip gelirken Middlesborough’nun sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri olduğu gerçeği giderek ön plana çıktı. Gareth Southgate’in koltuğu giderek sallanıyor.

İtalya’da Milan’ın baş aşağı gidişi sürüyor. Inter geçen seneki gibi Milansız bir yarış sürdürücek görünüşe göre.


Hollanda Ligi'nde Alves'in liglere dönüşü bu hafta da Luis Van Gal'in başını yaktı. Alves, Alkmaar deplasmanında 90. dakikada attığı golle Heerenveen'e 3 puan kazandırdı. Bu arada belirtelim Alves'e talip olan kulüplerin arasına daha önce de blogda forvet arayışında olduğunu bildirdiğimiz Manchester City de katıldı. City'nin 10 milyon poundu gözden çıkardığı söyleniyor.

Almanya’da Bayern Ribery ve Schweinsteiger’ın golleriyle kazandı. Puan farkını 6’ya çıkardılar. İskoçya’da Hibernian Rangers’ın Old Firm’de Celtic’i mağlup etmesiyle liderlik şansı yakaladı ama Motherwell deplasmanında kaybettiler.

Haftadan akıllara Tugay ve Tamudo’nun seyredilmeye doyum olmayan golleri kaldı.

Hiç yorum yok: