21 Ekim 2007 Pazar

NEVILLE VE BOBO’DAN FORVETLERE GÖZDAĞI



Phil Neville ve Deivson Rogerio Da Silva yani Bobo. Bu iki oyuncunun kaderi dün aynı yolda birleşti. Ama yolun sonunda birisi kahraman olurken öbürü hüsrana uğadı.

Merseyside derbisinde Everton kendi evinde konuk ettiği Liverpool karşısında 92. dakikada maçı 1-1 götürürken ev sahibi takım kaptanı Phil Neville, Brezilyalı Lucas Leiva’nın penaltı civarından vurduğu ve Tim Howard’ın kalesinde olmadığı topu müthiş bir planjonla elle çıkarınca kırmızı kartla oyun dışı kalırken, kırmızılar Dirk Kuyt’ın maç içindeki ikinci penaltısı ile önemli derbiden 3 puan çıkardı.

Diğeri Bobo. Dün Beşiktaş, Trabzon deplasmanında maçı 3-2 önde götürürken, maçın hakemi Bülent Yıldırım Beşiktaş kalecisi Rüştü’yü, ceza sahasının dışında topa elle müdahale ettiği gerekçesi ile oyundan attığında (ki kamera görüntüleri kararın açıkça yanlış olduğunu gösterdi), oyuna sonradan giren ve takımının üçüncü golüne imza atan Bobo eldivenleri taktı. Kaleye geçti. Bir top çıkardı, kalesinde gol görmedi. Pancu’dan sonra Beşiktaş’ın içerden çıkardığı kalecilerden.

Hiç yorum yok: