13 Mayıs 2008 Salı

ADAY KADROLAR TOPLANIYOR vol.6



Türkiye'den sonra A grubunun ikinci kadro bildirimi ev sahibi İsviçre'den geldi. Bizim gibi 26 kişi açıkladılar. Kobi Kuhn 3 kişiyi evine gönderecek. Görünüşe göre o 3 kişi defans ve orta saha hattından olacak. Forvet bildiğimiz gibi. İsmi, şöhreti küçük ama yaptığı işler büyük olabilecek adamlardan oluşuyor. Nkufo'yu daha dün yazdık. Sürpriz olmazsa forvet ikilisi Eren-Frei'den oluşacak. Takımda Eren'le beraber 2 Türk asıllı oyuncu daha var. Udinese'nin son 2 yıldaki dinamosu Gökhan İnler ve Young Boys Bern'in bu sene şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamasında önemli payı olan Hakan Yakın. Bu tür turnuvalarda organizatörler ev sahibi takımların hiç olmazsa bir çeyrek final görmesini istiyorlar. Bu manada 1994'te ABD, 2002'de Güney Kore hakemlerden hatırı sayılır yardımlar ve tavizler aldılar. Bunu ve İsviçre'nin de takım savunmasını iyi yapan bir ekip olduğunu göz önünde tutarak İsviçre'lilerin Portekiz'in ardından grupta ikinci sırayı alacağını düşünüyorum. 


Kaleciler: Diego Benaglio (VfL Wolfsburg), Pascal Zuberbuehler (Neuchatel Xamax), Fabio Coltorti (Racing Santander)

Defans: Philipp Degen (Borussia Dortmund), Johannes Djourou (Arsenal), Mario Eggimann (Karlsruhe), Stephane Grichting (AJ Auxerre), Stephan Lichtsteiner (Lille), Ludovic Magnin (VfB Stuttgart), Patrick Mueller (Olympique Lyon), Philippe Senderos (Arsenal), Christoph Spycher (Eintracht Frankfurt), Steve von Bergen (Hertha Berlin)

Orta Saha: Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen), Valon Behrami (Lazio), Ricardo Cabanas (Grasshoppers Zurich), Gelson Fernandes (Manchester City), Daniel Gygax (Metz), Benjamin Huggel (Basel), Gokhan Inler (Udinese), Johan Vonlanthen (Salzburg), Hakan Yakin (Young Boys)

Forvet: Eren Derdiyok (Basel), Alexander Frei (Borussia Dortmund), Blaise Nkufo (Twente Enschede), Marco Streller (Basel)

Hiç yorum yok: