20 Mayıs 2008 Salı

VİKİNGLER AĞLAMAZ



Daha önce seksin ve uyuşturucunun başkenti olarak bilinen Hollanda'da da bazı şeylerin sansüre uğradığını bildiren bir haber vermiştim. Alın size varan 2. Euro 2008 sponsorlarından Canon'un SIRC'e (Social Issues Research Centre) yaptırdığı araştırma sonucunda Hollandalı futbolseverlerin üçte ikisinin seks yapmaktansa bir futbol maçı izlemeyi tercih ettikleri belirlendi. Yine araştırmaya göre Hollandalıların % 73'ü futbol maçına bakarken partneriyle öpüşüyor ya da onu tahrik ediyor. 17 ülkeyi kapsayan bir araştırma bu. EURO 2008'de mücadele eden 16 ülkeye ilaveten İngiltere'yi kapsayan ve 2000 fanatik üzerinde yapılan bir araştırma. Araştırmanın amacı futbol maçları sırasındaki duygu yoğunluğunu ölçmek.

Duygusallık sıralamasında 1. sırada ilginç biçimde kuzeyin soğukkanlıları İsveçliler var. İsveçlilerin % 80'i önemli bir futbol maçı sırasında ya da sonrasında ağlıyorlar. İkinci sırada Belçika üçüncü sırada Norveç var. Beşinci sırada İspanyollar var. İspanyol fanatik taraftarlarının kurduğu hayallerin % 88'i futbolla ilgili ki bu rakam Holanda'da % 41. Duygusallık sıralamasında 10. sırada portakallar. Son 3 sırada ise Polonya, İtalya ve Portekiz var.

1 yorum:

unknown dedi ki...

kızın surattaki ifadeye dikkat edelim.ah ulan bu adamı da kaybettim artık 1 ay sevişmez karamsarlığı içinde sanki eheh.yazık onlarda insan yapmayın etmeyen laleler portakallar.