6 Haziran 2008 Cuma

STRANGE CM HAPPENINGS vol.3



San Lorenzo oyuncusu Yury Kotylev, 18 yaşında 43 kez milli olmuş, açıklamaya buyurun

"Profesyonel futbolda gelecekte şans bulacağımı düşünmüyorum".

Çamura yatmanın bu kadarını ben görmedim, daha ne yapsınlar Rusya devlet başkanı mı seçsinler. 

Strange CM Happenings

4 yorum:

lyktm dedi ki...

arkadaş milli takımla ilgili bi laf etmemiş sanki, sadece amatör ruhlu bi insan olduunu, halı saha topçusu olduunu sölemeye çalışmış, "profesyonel futbolda geleceim olmadıına inanıyorum" diyerek :)
ama işin garibi 18 yaşında 43 kere A milli nası olur bi adam hem de rus vatandaşıyken ikinci vatandaşlık olarak portekizli olmayı ve arjantinde top koşturmayı nası becerir, editör parmaı seziyorum biraz :P

ama arkaplandaki ole gunnar abimizi özlemişiz, arif erdem'in manu versiyonuydu zamanında :)

Flying Dutchman dedi ki...

Evet yahu ben professional'ı international okumuşum :))

Ama olsun yüzsüzlüğünü değiştirmez bu :))

Bu arada, Editor değil bu,
Bu tür adamlar oluyor arada, eski cm'lerde çok olurdu hele..tugay'ın ilk yurt dışı macerasına Velez Sarsfield'de başladığını bilirim 97'de..

Ezequiel dedi ki...

Bende geçenlerde Casillas degajla gol attı. Sivas'lı Petkovic'in attığı golün kopyasıydı resmen.

Adsız dedi ki...

atalanta'da oynuyordum bir vakit; federico pettina diye bir forvet vardı. "teenager" çağında ascoliyekiralık vermiştim. sakatlandı 5 ay. döndüğü ilk maçta tekrar sakatlandı ascolide. 4 ay sonra sakatlığı düzeldi ; kira sözleşmesi bitti, kulübe döndü. sezon öncesi son hazırlık maçında sahaya sürdüm. maçın henüz 20. dakikasında yere yığıldı büyük bir acıyla. maç sonrası psyco report gelmedi. oyuncuların bir kısmında :" pettina gibi genç yeteneğin gözünün önünde futbol hayatının bitmesinden olumsuz etkilendi." tarzı şeyler yazıyordu. 3 gün sonra 20 yaşına bastığı gün,"duygusal bir basın açıklamasıile profesyonel futbolu bıraktığını" açıkladı. müteakip5. gün sigorta şirketi pettina için 3.2 milyon dolar ödedi kulübe. oyuna bir kez daha taptım. gittim o parayla isveçli Doung Thach'i aldım. yıldız oldu.
Pettina'ya ne mi oldu ? geçen gün gördüm, atalanta'da orta saha oynuyor. yani gerçek hayat yanılıyor..