17 Kasım 2008 Pazartesi

STRANGE CM HAPPENINGS vol.17








Tsigalko.......Vasatın hafif üstünde bir oyuncu.....

15 yorum:

çagdas dedi ki...

Fena oluyorum. Hangi blogu açsam CM'nin bu efsane versiyonu. Kurasım geliyor ama kursam yine bütün zamanı götürecek :) aaaarrrgghhhhh

lancey dedi ki...

01/02 hala oynarım Tsigalko gibi biri yoktur cm serisinde.Olmayacaktır eminim.En çok patlama yapmasını istediğim oyuncuydur bir türlü yapamadı...

Temur dedi ki...

Bu arkadaşın Türk ve Bulgar versiyonları Todorov ve Temur da müthiş oyunculardı (sani gerçek gibi lan) Temur hele Milli takımda Hakan'ın gol rekorunu 45-50 maçta falan kırdıydı. Hey gidi.

Adsız dedi ki...

Bu adam o oyunun en büyük yıldızıydı. 375K gibi çok ucuza alınabiliyordu. İşin güzeli Barcelona'da da, Antepspor'da da aynı performansı gösterir, 40 maçta 50 golü bulurdu mutlaka. Yaşadığım bütün şampiyonluklarda en büyük pay sahibiydi adam. Bir de İsveçli sağ kanat Selakovic ve Yunan kaleci Dionisis Chiotis'i unutmamak lazım. Özellikle Chiotis oyuncu karşılaştırmasında Buffon'a 3 yıldız fark atıodu:)))

Adsız dedi ki...

yalnız ikinci resim çok bombaymış. ben de her oynadığımda alır takıma koyardım ama 100ün üstünde gol attığına da hiç rastlamamıştım üstelik 9un üstünde ortalamayla. azcık hile de girmiş sanki o oyunda.

Ömer dedi ki...

Yazinin gunu, ilk screenshot ile uyusumus. Sanirim Fenerbahce'nin 2002-2003 sezonunda 17 Kasim'da Bursaspor'u da 7-1 yenmisligi vardi. 17/7-1 uyumu yani. (6 Kasim,6-0 ve 14 Kasim 4-1 Pana maclari da mevcuttu o yil) Ilk screenshot'a bakiyoruz Konyaspor var. Yani yesil-beyaz.

Isim gucum yok, boyle tuhaf bir kopru kurdum olaylar arasinda :D

jose dedi ki...

efsaneeee!

Fuzzy Logic dedi ki...

Herhalde gercek dunyada haketmedigi halde dünyanin en büyük efsanesi. cocugunun adini maxim koyanlar biliyorum ben..!

Adsız dedi ki...

Sizi çağın gerisinde kalmamaya önderiyorum. 09 çıktı ona geçin artık. Üstelik gerçekçi bir oyun oynayın. Kimdir Tsigalko nerde oynamıştır şu güne kadar? Bu bir oyun hatasıdır. Güzel bişeymiş gibi sunmak yerine kınamalısınız kanımca.

Bugün Everton fm'nin veritabanını kullanmak için anlaşma yapıyor. Artık oyun çok daha gerçekçi hazırlanıyor. Gerçekçi bir simulasyon oynama zamanıdır bu zaman. ;)

Borges dedi ki...

Maxim Tsigalko ile uzun süre bir ilgim olmus, pek cok kucuk takimimda cok hos seyler basardigina sahit oldum. gerci ben antrenman vererek super bir sekilde form tuttursam da bu kadar gol attigina ömrü billah sahit olmadim ama her daim daha iyi cmciler mevcuttur bu hayatta.

Ve Fakat aldiginiz takim Milan,Juventus ya da benzer minvalde buyuk takim ise Tsigalko "kötü" oyuncudur. o versiyonlarda Sevcenko,Crespo gibi degildir. Fiyati da bu yüzden otomatik olarak 22.5 (benim gördügüm maksimum buydu) milyon euroyu gecmez. Neden ?

Takimin cektigi butun sutlar Tsigalko'ya ait oluyor o oyunda oldugu vakit. Sut ortalamasi yaklasik her mac 12/6, 12/8 gibi bitebilir iken yanindaki forvet ikiye bir ancak.. En az bir golü garanti etse de takimin toplamda kötü oyunun da sebebidir kendisi..

Ben Cm'yi on yillik ev arkadasimla bir gs-fb derbisinden daha cekismeli sekilde oynardim, attigim her adim evde üc gün kara bulutlarin üzerinde gezinmeme neden idi. Bu yüzden Tsigalko riskine giremedim sonralari.. ücün besin heabini yapmadan bastim parayi aldim misal Crespo'yu.. Schevcenko'yu.. ve hatta cok gol atmasa da 17 yasindaki Torres kat kat daha iyidir Tsigalko'dan.. toplamda aldiginiz oyuncularin bütünü oyununuzu belirler, bunun bilincinde Tsigalko vasatin biraz üstüdür bende.

Yine de 57 macta 112 golü ben degil tsigalko hicbir oyuncuda ulasamadim ,tebrikler.. 63 gol ve Ronaldinho rekorum idi, tabi buna burada rekor denilirse..

FlavioO dedi ki...

Tsigalko yaaaa unutulurmuu ?? fixx kadromdaydı.. savunmamın vazgeçilmez stoper TARİBO WEST :)

ve orta sahanın solunu dehşet kullanan hollandalı genç (şuan yaşlı belkide:D) YUSUFF HERSİE :) cm 1-2 başka söze gerek warmııı

dchetin dedi ki...

bu adamı hiç sevmedim. ancak hleb parladığında beyaz rus bir oyuncu yıldız olabilir dedim.

mark kerr iyidi ortasahada. forvetteki adamım djibril cisseydi.

neverLander ® dedi ki...

temmuz 2008 yamalı halini hala oynuyorum, o kadar mükemmel bir oyun. gerçi bilgisayarım kaldırsa yenilere geçesim de yok değil...

yamasız halinde ise borges'in dediklerine tamamen katılıyorum. işte bu yüzden favori forvetim tsigalko değil de to madeira'ydı. arkasına da nikiforenko'yu koydun mu sahaya 3 kişi çıksan yeterdi, o derece =)

ps: bu arada yeni kadrolarla oynamak isteyip de oynayamayan varsa bana ulaşabilir. yardımcı olurum.

Roy Keane dedi ki...

03-04te de efsanedir Todorov. Tsigalko bizim younda da var ama bir efsaneliğini görmedim.

Joe Jonese Atesdagli dedi ki...

bilinçaltımızda yer etmiş, sanrılarım olmuş oyun bu.
bir insan resmin büyük şeklini açıp next'e tıklar mı?