30 Aralık 2008 Salı

HÜRRİYET SPOR




İlk yazı çıkana dek duyurmadık zamanı geldi diyelim. Bundan böyle bir aksilik olmazsa her salı Hürriyet Spor dergisinde yazılarımızla karşınızda olacağız. Yazı konuları blog formatının aynısı olacak ve zaman zaman burada değindiğimiz konuların daha geniş versiyonlarını ve hiç değinmediğimiz konuları içerecek. Blogu basılı kağıtta görme arzusuna sahip olanlar için şimdilik 2 sayfalık bir hizmet diyelim. Umarım keyif alırsınız.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun diyelim, bugün derhal gidip hiç sevmesem de bir hürriyet alacağım :))

blog kadrosundan kimler yazacak, örneğin joe abi yazacak mı? yazacaksa üzülürüm çünkü onun popüler olmasını istemeyiz hiçbirimiz. O bu blogun askeri :) kimseler duymasın onu :))

birde acetonun futbolblog programındaki gibi konu ve yazı bakımından örnek gösterebilir miyiz yoksa tamami ile sizin yazdıklarınızdan mı oluşacak? biraz aydınlatırsanız daha iyi olur :)

Tekrar hayırlı olsun diyelim.

Kartal Bafiler dedi ki...

Hayırlı olsun , ne kadara anlaştınız acaba :)

Bilal Öztürk dedi ki...

Blogunda reklamının yapıldığı ''Dünyada en fazla milli takım Teknik Direktörleriyle çalışna kulüp'' konulu yine güzel bir araştırma olmuş.1. ve 2. ülkemizdenmiş bunu öğrenmiş olduk.:)

Hayırlı olsun...Başarılar dilerim.

Unknown dedi ki...

gördüm aldım okudum...güzel olmuş abi ellerine sağlık...

Adsız dedi ki...

Birisi scan yaparsa hayrına okurum bende,yoksa o dolandırıcı (Sansui Free Tv ) adamın gazetelerinden hiçbirini para verip almam..

Hayırlı olsun hocam,umarım çok başarılı olursun...

Ferman

Joe Jonese Atesdagli dedi ki...

@adsız;

olur mu ya, yazılar safi "dutchman the adi köfte"nin eserleri, hepte onun olacak. okuyun, okutun, tamam abi söz okuyacağım deyipte okumayanları bulup ıslak süngerle dövün, ya da un çuvalıyla, işin sopa kısmını sizin yaratıcılığınıza bırakıyorum :)

Sosyal_FB dedi ki...

Hayirli olsun kardesim :)

Adsız dedi ki...

blogu boşlamayın ama ha! :)

maria lopez garcia dedi ki...

süper olmuş hayırlı olsun :)

Adsız dedi ki...

*** basın bunu da yazın !!!

miracsaral dedi ki...

Ben yazıyı daha yeni okudum. Bir kere şunu söylemek lazım, muhtemelen ilk yazı olması ve fotoğrafının falan çıkmasıyla ilgilidir; çok "durağan" olmuş. Buradaki hafif "taraflı" olmasının yazılara verdiği enerjik ve samimi kısım daha tam oturtulamamış. Bilemiyorum, belki de kağıda yazıldığı için bana öyle gelmiştir. Çok ihtiyatlı olmaya çalışılan, "Aman kimseye dokundurtmayalım daha ilk yazıdan" türünde buldum.

Ama ileride çok, çok ve çok daha iyi olacağına eminim.

BT dedi ki...

Sevgili Fırat
Welcome to the real world mu demeli şimdi:) hayırlı olsun. Yahu Burhan Ayeri gibi biz yazma kardeşim, birkaç kişi yazıyor sandım o sayfada sadece senin imzan vardı.

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun Flying dutchman. Yalnız blogu boşlamayacağınıza dair bir söz vermenizi isteyeceğim :)

Halil Kurt