2 Şubat 2009 Pazartesi

POSTER vol.2

























Hatırlarsınız Dutchman geçenlerde poster mevzuuna değinmişti. Kendisine posterin kralını gönderiyorum. Yıllar önce Beyoğlu’ndaki sahafların birinde bulduğumda işi gücü bırakıp bir an önce eve dönmüştüm. Fotoda da görebileceğiniz gibi üç boyut efekti, yaratıcılıkta sınır tanımamanın göstergesi. As posteri duvara, yap ortayı, birinden biri illa ki çakar kafayı.





































by gorky

6 yorum:

Şen Şef dedi ki...

87-88 sezonu filan mı yanlış mı görüyorum? Sanki Titrek İsmail'le Büyük Savaş'ı seçebildim, şu da Cüneyt değil mi?

Kaça satarsın?

Şen Şef dedi ki...

Üstüne basıp büyütmek sonradan aklıma geldi. Evet kesinlikle 87-88 sezonu olmalı, Derwall hala orada ve Tanju da gelmiş olduğuna göre öyle. Harikaymış ama gerçekten kabartmalı filan.

L dedi ki...

formaya bakınca daha sonrası gibi ama, çözemedim...

turhanatakan dedi ki...

diğer ipuçlarına ilaveten tugay olup kaptan bülent olmadığına göre -gözlerim beni yanıltmıyorsa- 1987/88 sezonunun başında falan çekilmiş olmalı.

Ezequiel dedi ki...

Didier Six var 87/88 sezonu kesin. Sadece o sezon oynamisti cunku.

Hafizam beni yaniltmiyorsa bunu milliyet gazetesi vermisti. Hatta alci olarak kullanip bu posterin alcisindan yapmistim.

EN BÜYÜK CEYLANCI dedi ki...

2002 YILINDA 70 MILYONA ALDIM BENDE BEYOGLUNDAN SATICISIDA
HERKES TANIR GAZETECI YAZAR ERGÜN HICYILMAZ COK DEGERLI BI POSTER BU NADIR BIR BASKI YANI COK AZ SAYIDA BASILDIGINI ERGUN BEYDE IZAH ETMISTI SIMDI ELIMDE YÜZLERE PSOTER VAR ARSIVIMD EAMA BU COK ÖZEL;TANJU VE SAVASIN YENI GELDIGI YIL 1987-88 SEZONU SEVGILER