2 Şubat 2009 Pazartesi

TRANSFERDE DOĞA ANA PÜRÜZÜ


















Londra'da hayat felç. Son 6 yılın en şiddetli kar fırtınası şu an şehri vuruyor. London City havalimanı trafiğe kapandı. Gatwick havalimanına bir kaç tane charter iniyor sadece. Otobüs seferleri iptal oldu. Okullar tatil. İş yerleri çoğu insanı evine gönderdi. Kar kalınlığı 13 cm'ye ulaşmış durumda. Trafik felç. Kent genelinde 1800 civarında kaza ve yolda kalma hadisesinin olduğu raporları geliyor. Peki bugün aynı zamanda hangi gün? Ara transfer döneminin son günü. Saat 17:00'dan sonra atılacak imzanın hiçbir değeri yok. Peki bu kış kıyamette yurt dışı transferleri nasıl olacak? İngiliz basını 2 gündür Andrei Arshavin'in pazartesi sabahı uçakla Londra'ya ineceğini söylüyordu Arsenal'a imza atmak için. Yalan oldu. Uçak muçak yok ortada. Herkes evinde. BBC'nin sırf bugün için açtığı "transfer dedikodusu chat odası" harika bir vakit geçirme aracı. Manchester'daki Hilton Oteli'nde çalışan bir resepsiyon görevlisi Didier Drogba'nın otelde kahvaltı yaptığını, dün geceyi otelde geçirdiğini ve birkaç saat içinde Manchester City'e imza atacağını söylüyor örneğin. Bir başka haber Hull'daki bir otelden geliyor. Eidur Gudjohnsen'in geceyi şehirde geçirdiği ve öğleden sonra Hull City'e imza atacağı haberi. Bu kargaşada enfes bir transfer raporu hazırlanmış. Takım takım, her Premier Lig kulübünün transferler ve oyuncuya ihtiyaçları olduğu mevkiler. Pdf formatındaki dosya burada. Saat 17:00'y kadar bu liste güncellenecektir. Kar transfer döneminin son gününde bize tebessüm ettirecek bir çok hikaye çıkaracaktır eminim.

Yeri gelmişken belirteyim Andrei Arshavin transferi tüm zamanların en spekülatif transferi sanırım. 6 ay önce imza atacağı söyleniyordu. Bugün 2 Şubat 2009, Arshavin hala Rusya'da. Her gün İngiliz basının Arshavin için çıkan haberleri derleyip ansiklopedi yapsam 356 kuponla veririm ancak.

2 yorum:

alperensaylar dedi ki...

ab, gudjohnsen nasıl geceyi orada geçirmiş? akşam gördüm maçtaydı. ya da bu ne hız santanderden ingiltere'ye gitmiş hemen...

Flying Dutchman dedi ki...

@asaylar

şaşıran tek sen değilsin, aynı chat odasından

"Good God he's quick. He only came on as a substitute for Barcelona last night against Racing! That's some special plane Hull have got!"

her ihtimale karşı çevireyim, yorumu yapan "daha dün sonradan oyuna girdi Racing'e karşı, Hull Santander'e özel uçak göndermiş olmalı" diyor....