2 Mart 2009 Pazartesi

NOSTALGIA

























Blogu Yanni'nin 1995'te Acropolis'te verdiği harika konserden Nostalgia isimli eserle kapatayım. Benim en sevdiğim konser performanslarından biridir. Gelin görün ki blog kadrosundan bir şahısa (isim vermeyeyim, 70 milyon neyin ne olduğunu görüyor) bu nadide eseri doğum günü hediyesi olarak vermeme rağmen karşılığında burun kıvırılmıştır. Kapatırken de bir duyuru yapayım. Çekici ve seksi yazarımız Joe JoneseAteşdağlı 1 aylığına Massachusettes-Boston yaylalarında şantiye işleriyle uğraşacağından aramızdan ayrı kalacaktır. Artık dönüşte Boston'daki İrlandalı kültürü, Boston Celtics'in durumu, Larry Bird'ün gittiği ilkokul, "bostan korkuluğu aslında boston korkuluğuymuş a dostlar" türündeki yazılarıyla aramızda olacaktır.

9 yorum:

Tuner dedi ki...

Live @ Acropolis

Muhteşem performans. 96-97 lise son universiteye hazırlık, chelsea'nin dennis wise'lı, zola'lı, di matteo'lu, vialli'li ve Gullit'li kadrosunu güç bela yeni yeni gelen internetten takip etmek. Bir de "Somebody else's lover..."

Adsız dedi ki...

Joe abi dört gözle seni bekleyeceğiz. Kendine iyi bak.

Adsız dedi ki...

cnn altyazı geçti şimdi. amerika başkanı şimdi açıklama yapmış. ülkemiz büyük tehlike altında, ingiltereden joe the türk geliyor herkes penceresine, bacasına tahta çaksın demiş :))

özletme abi kendini. çabuk gel. birde "olaylara karışma" :))

aşkın dedi ki...

Someday, Swept Away, Barcelona Nights, Aria.Bu 4'lüyü dinleyip Yanni sevmeyen olamaz bence.

minæ dedi ki...

"engel değildir sevmeye mesafeler"

sev blogu joe abi. 1 ay çok çok uzun.

yokoğluyok dedi ki...

boston'un dereleri aksa yukari aksa.

Arkhe dedi ki...

Gerçekten muhteşem bir canlı performans. İki kemanın karşılıklı atışması unutulmaz.

Adsız dedi ki...

yapma be flying dutchman. bak bu kötü haber. Neyse joe abi tez(git+gel)

varol döken dedi ki...

arkadaşlar ne boston ne maşaşuşetsi (bunu bir kerede doğru söyleyene benden tavuk bedava:) yahu joe hadımköy-dudullu hattında minibüs muavinliğine başladı... metrobüs hattıyla beraber ekmeğin aslanın ağzına geldiğini anlayan minibüsçüler ve minibüs arkası yazıcılar derneği, dünyanın dört tarafında minibüs kültürüne yakın adamları takip etmesi için scoutlar göndermişti geçen sene... işte joe bir gün şantiyede çalışırken, yan bahçeye düşürdüğü kiremit adamın kafasına gelince: sıvadım benim oldu, düşürdüm senin oldu repliğiyle scoutların gözüne girmiş ve transfer edilmiştir... şu an dudullu hattı paf muavinleri ile antrenmandadır kesin!

joeee, burada minibüslerde bile internet var, isteyen adam şantiyede çimentoya yazar yine yollar!