3 Temmuz 2009 Cuma

STRANGE CM HAPPENINGS vol.29
















Bu seferki hadiselere Burak Semercioğlu'nun gönderdiği vefakarlıkla başlayacağız. Türk basınında yıllardır var olan "Bülent Korkmaz boş mukaveleye imza attı" haberinin doğruluğunu ispatlayan haber. Sezer Badur Sivasspor'dan Beşiktaş'a transfer oluyor, 2 sezon top koşturuyor, sözleşme yenileme zamanı gelince oturuyor masaya. Haftalık talep ettiği ücret: Yok. 0 YTL. Ama 130.000 peşin istiyor. O da ilginç. Burada bir Mülayim Sert vakası sezdim ben. Peşin para isteyip ileriye dönük isteği olmadığına göre 1 aylık ömrü kalmış olabilir. Arkadaşlar, bu zamandan sonra gelen paranın içine sı.arım, sizde sı.ın felsefesinin izleri açıkça görülmekte.





















İkinci resim Vefa'nın sadece İtalya'da bir semt olmadığını kanıtlayan bir başka enstantane buyurun. Yaş 52, Spor-Toto gibi bir özellik listesi ama hala Juventus kadrosunda. Juventus bunu yaptıysa olsa olsa Paolo Maldini'nin rekoruna sahip olmak içni yapmıştır. Yalnız adamın bu haliyle bile creativity'si 5. Sabri Sarıoğlu kulakların çınlasın.



















Son resim de kişilik bölünmesi yaşayan bir futbolcudan. Observer'ın haberinde Manchester United'lı Freddy Adu, Freddy Adu ile geçinemediğini, ve Adu'nun takımın moralini bozduğunu açıkladı. Eğer bu sürtüşme çözülemezse takım için kötü sonuçlar doğurabilir diyor. Bu işi Sir Alex de çözemez. Adam zaten hayatı boyunca alkolik Mc Grath, arıza Cantona, psikopat Keane, tikky Ronaldo derken her türlü sapkınla uğraştı. Bir de çift kişilikli çıktı başına. Bu sefer çekip gitmiştir İskoçya dağlarına.

Strange CM Happenings

9 yorum:

gulphi dedi ki...

yalnız ilk resimde de arkadaşın haftalık 100 lira yevmiye vermesine daha çok güldüm, otobüs parası herhalde, zira kirayı da karşılayamaz:)

Bahadır dedi ki...

boş mukavele olayı benim de başıma gelmişti. real madrid'den marcelo'yu liverpool'a alacaktım sadece imza parası kısmında para vardı.

Unknown dedi ki...

Burak in akbil i full olsun, metrobus e bineceehk..
ayrica adam 52 yasinda ama fizik olarak gelisim gosteriyor. iyi bir antreman programiyla 3. baharini yasayabilir..

MaSSaRo dedi ki...

2. resimde ki kevin philiskirk 52 yaşında olmasına rağmen hala gelişim göstermekte =) tam bir profesyonel :P

cagliari42 dedi ki...

ilk resimde "job" kısmı boş duruyor. madem bir iş yapmayacağım, maaşa da gerek yok diye düşünmüş sezercik.

Minero dedi ki...

İlk hata olabilir ama ikinci ve üçüncü inanılmaz. Özellikle 52 yaşındaki adamın fiziksel özelliklerinin yerine teknik özelliklerinin 1 olması çok düşündürücü. Normalde yaşlanan oyuncunun fiziği düşer ama teknik kısmı kalır. Misal futbolu bırakmış Sergeni koy halısahaya 30 dakika yanı tek devre oynasın maçı zaten aldırır sana...

Barış Eken dedi ki...

abi benim de bi olayım war da nasıl ulastırabilirim ?

Northx dedi ki...

mülayim sert'in "ben zamansız gelen paranın üstüne sı.arım siz de sı.ın" dedikten sonra soruyu soran dünyanın en yaldır beyaz (literatürde yaldız diye geçer) saçlı yetkili görünümlü kişinin bu açıklamayı mantıklı bulup "aahaa" gibi bi "evet şu açıklama çok mantıklı geldi" onayı vermesi, türk sinema tarihindeki belli başlı filmlerin ve kemal sunal'ın improvize oynadığı senaryoların muhteşemliğini gözler önüne seriyor. cm oynarken bi yandan dvd çalarda korkusuz korkak, yedi bela hüsnü, tokatçı, bekciler kralı gibi filmleri defalarca koyup hala yeni detaylar bulabiliyorduk.


Cm'de Eric Cantona'nın fevri terbiyesizliğini de zamanında aklıma gelmişti de yazmıştım:

http://northx.blogspot.com/2009/06/eric-cantonann-sampiyonlugu.html

Flying Dutchman dedi ki...

antagonist

solda mail adresim var listenin en tepesinde, mail atabilirsin