24 Ağustos 2009 Pazartesi

OMBUDSMAN NOEL

Tamam adamın stadyumda resmi çekildi, tamam partilerde formayla bir dolu fotoğrafı var, tamam son 1-2 yılda da takımla ilgili her transfer veya yönetim değişikliğinde radyo ve televizyon yayınlarına telefon bağlantısı ile katılıyor ama bu nedir arkadaş? Soyunma odası koridorlarında maç sonrası Barclay yazıları ve diğer sponsor panosu önünde röportaj veriyor. Üstelik bu Match Of The Day'de Mark Hughes röportajının ardından gösteriliyor. Futbola ilgisiz bir adam gelse Noel Gallagher'ı ya kulüp başkanı, ya basın sözcüsü ya da genel direktör zanneder. Tabi hazır Noel'den bahsettik bu maçın öncesine gidelim. Geçen hafta İngiliz basınına Liam ve Noel'in arasındaki kavga yansıdı yine. Dedikoduya göre bir havalimanında çıkan kavga sonrası Noel gözyaşlarına boğulmuş (eskiden direk Liam'ı döverdi, duygusallaştı bu adam), sonra da "yetti ulan senin kaprisin, ben solo kariyer yapıyorum, sıkıysa çekip çevir koskoca grubu" diye çekip gitmiş. Manchester conconu Liam da hemen gidip Twitter sayfasına Noel'le ilgili bir dolu şey yazmış (tam ondan bekleyeceğim davranış). Hafta sonu tribünlerde Liam'ı gördüm önce. Almış çoluk çocuğu, VIP localarından birindeydi (yine tam ondan bekleyeceğim davranış). Noel ise ondan ayrı protokole yakın bir yerlerde oturuyordu. Şu videonun ilk dakikalarında görebilirsiniz tabloyu.

Neyse maç bitti, Mark Hughes konuştu, Mick McCarthy konuştu, hop BBC muhabiri bir de Noel Gallagher'ı konuşturdu. Liam'ı takan yok tabi, o son beş dakikada, çekirdekleri atıp 500'e yetişelim diye çıkıp gitmiştir. Noel "ben bu takımın yerlerde paspas olduğu günleri bile gördüm son 30 yılda, 30 yıllık bu çile bitecek artık bu sene" türünde açıklamar yaparak yüreklere su serpti.

City bu arada Lescott transferi için Everton'ı da 24 milyon pounda bağladı ve defansı iyice sağlama aldı. Sağlık kontrolünde bir problem çıkmazsa 15 gün önce yaptığımız öngörüdeki tüm şartlar sağlanmış olacak. City bu sen kesinlikle yarışın içinde olacaktır.

Hiç yorum yok: