13 Ekim 2009 Salı

ARİF ERDEM'LE AVRUPA TAKIMLARINA BAKIŞ



Tüm rakip takımları "Bir an önce bitsin de şunlara 3-4 atalım" zihniyetinde sanan Arif Erdem sunar...Aynı demeç nasıl 50 saniyede 4 kez tekrarlanır....Cevabına buyurun..

29 yorum:

Handan dedi ki...

kendi blogumda bu duyuruyu yapsam bir yanıt alamam sanırım. o yüzden sizin blogu seçtim duyuru için. şöyle ki;

ben yarın ermenistanla oynanan maçı ermenistan seyircisi ile birlikte izlemek istiyorum. bu niyette olan var mıdır? bursa da mıdır? biletler kaç paradır? birlikte gider miyizdir?

linguisticsfc dedi ki...

işte bu yüzden ariften tv yorumcusu olmaz, zaten hiçbir tv kuruluşu da kadrosuna katmak istemez, hocalığı da kotaramaz gibime geliyor. en iyisi bir kokoreççi dükkanı açmak

GK dedi ki...

Biz gidicez bi grup arkadaşla.Bekleriz.Biletleri dernekten dağıtıcaz maçtan 2 saat önce.

mcD dedi ki...

rahatsız mısın oğlum sen :)

serdark dedi ki...

ahahhaha ! !! HEnry tukuruguyle balon yapiyo dedi yaa..koskoca bildigin tanidign henry yi tek cumleyle bitirmek bu olsa gerek..istedigi kadar sag plase vursun bundans onra..ahahha..tukuruk..balon..kolktktan dustum..ishizaki Arif!

UzunPaslar dedi ki...

Biletler para ile satılmıyor maalesef. Valilik dağıtıyor!

Adsız dedi ki...

ben sizi ağırlarım handan hanım.

alchoburn dedi ki...

rte'nin bahsettiği "küçük tayyip" arif olmasın? nedense çok benzettim izlerken.

Ortega dedi ki...

Sanırım maçı Ermenstan tribününde izlemek için yapılacak en makul yöntem çift turnikedir. Ama onu yapabilmek için, deplasman seyircisinin blunduğu kısma geçme işini nasıl yapacaksınız, orası muaamma. Malum deli gibi güvenlik önlemleri alındı.

Barış Tümok dedi ki...

cevap: Fatih Terim...
yıllarca yıkadı beyinleri, şişirdi doldurdu bu adamcıkları.
Terim'in "gösterin günlerini" gazıyla koşturan Arif Erdem ve arkadaşları... Rakibi rakip değil düşman gören zihniyet...

Taktik mi? O da ne..?

okka dedi ki...

@handan
yıllar önce fifa 2005 oynarken çok uzaklardan kaleye şu çektiğimde spiker "very optimistic" derdi o aklıma geldi nedense..

Schumy dedi ki...

He he attılar attılar 2 3 tane, gördük.

Her Türk takımı bir değildir.

baho dedi ki...

schumy şurda bile antipatik olmayı başarbiliyorsunya hakikaten tebrik ediyorum seni

valla bak..

solo dedi ki...

@ diem perdidi;
bir fenerbaçeli olarak şunu söylemek isterim eğer gazla uefa kupası alınıp avrupa şampiyonasında yarı final oynanıyorsa boşa debeleniyoruz milli takımın başına kim geçecek diye, çağıralım kırkpınardan bi tane cazgır.

@schumy; her türk takımı bir değilmiş, hade ya. gel gündüzle gece olalım.

Nightstalker dedi ki...

Sevgili Dutchman konuyla alakasi var diye veriyorum. Belkide coktan izlemissinizdir :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1180521951613&ref=nf

arnawut dedi ki...

ahahahahahahah puhahahah ulan ne güldüm ya :D ne güzel bi tespittir bu arkadaş :D arif ya, severim keratayı :D çok doğal ve içten bi insan. ibb'yle kartala geldiğinde dialoğumuz:
merhaba abi.
meraba nasılsın?(o soruyo ilk :D)
iyi abi seni sormalı.
iyiyim sen nasılsın?(bidaha mı:O)

:D:D

Major dedi ki...

"dedim olm sen rahatsız mısın?"

süper demiş valla :D :D

L dedi ki...

abi bilmiyorum daha önce "ihbar eden" oldu mu ama, az önce gördüm, vatanda sanırım daha önce sizin yaptığınız "en iyi taraftar grubu logoları" yazısında kullandığınız resimler alınıp fotogaleri yapılmış. not düşeyim dedim görmüşken, belki biliyosunuzdur.

lembo dedi ki...

arif, şişme yelekli hallerini özledim..

turhanatakan dedi ki...

arif en azından içten anlatıyor belli ki durum öyle, gaza gelip vurguladıkça vurguluyor:)

yıllarca derste aynı şeyleri tekrarlayan ve çoğunlukla karşısındaki öğrencilerin dinlememesi/anlamamasından yararlanan hocalar, 15 dakika konuşup aynı şeyleri (genelde de hiçbir şeyi) söylemeyen genel müdürler, milletvekilleri, bakanlar , bedava bile dinlemekten sıkıldığım ama kiminin deli gibi para döktüğü eğitimlerde işe yarar birşey söyleyemeden zaman geçirmek için aynı anlama gelen şeyleri tekrarlayıp duran sözde uzmanlar varken varsın arif de 50 saniyede aynı cümleyi tekrarlayıp dursun (bu arada sevgili dutchman de okuru yanıltıyor, son tekrar belli ki farkli bir zamanda çekilmiş, arif'in hafızaya vurgu yapılmalıydı burda:))

yalnız "dönemin futbolcusu" nedir kardeşim, belgesel çekiyorsun bari altında daha makul bir bilgi sun.

varol döken dedi ki...

@turhanatakan
20 yorumu okudum, gözlerim aradı deli gibi, bir sen parmak basmışsın konuya, gözlerinden öperim...

dönemin futbolcusu ne lann?

zachpaulsen dedi ki...

"sir'e dedim ki sir nedir bu? o da bana dedi ki vodafıone vıdı vıdı...." yabancı dili geçtim kendi anadilinde saçmalamadan 3 cümle bile kurmaktan aciz türk futbolcusu. 10 senedir ingilterede yaşayan tugay böyleyken arif nasıl olsun ki?

turhanatakan dedi ki...

@varol döken

ilerde bir gün ben de doğduğum büyüdüğüm ve liseye kadar yaşadığım yer olan edremit ile ilgili bir belgesel hazırlamaya ve yapacağım röportajların altına "dönemin kasabı", "dönemin muhtarı", "dönemin mahalle delisi" yazmaya karar vermiş bulunmaktayım.

L dedi ki...

@turhanatakan:

körfez blogcular derneği olarak desteğe hazırız hocam.

kazmamurat dedi ki...

ilk bahsettiği 1993 Man Utd. deplasmanı, şampiyonlar liginin ilk senesi, eleme maçı.

kuralar çekildiğinde hiç kimse galatasaraya şans vermiyordu, ben şans veriyordum diyen bir kişi çıkacağını sanmam.

hal-vaziyet böyle iken 12 dakikada yenen iki gol, "tamam beşlik olduk" durumu, sonra arif erdem in golü ve aptala dönmüş ingilizler, sonrasında elimizden kaçan man utd. 85. dakikada cantonanın golüyle. stumpf un cantonayı sadece o pozisyonda kaçırmış olması, stumpf un gözyaşları. her nedendir bilmiyorum, ben o gün 2-0 dan sonra kapatmadım televizyonu. maçı tgrt veriyordu sanırım, diğer bir kanalda da beşiktaş-ajax maçı vardı. ben kapatmadım 4-5 olur diye, ertesi gün öğrendim ki galatasaraylı dostlarımın hiçbirisi de kapatmamış ve tarihe tv başında da olsa şahitlik etmiştik. sahada takıma gazı arif ve kubilay verirken ümit aktan da ekran başında gazlıyordu bizi.

istanbulda 0-0 biten maç sonrası man utd. masabaşı oyunlarına başladı tabi ki, ama güçleri yetmedi. her neyse, ertesi sene böyle kazalar(!) olmaması için o sene 4 takımlı 2 grup olan sistemi 4 takımlı 4 gruba çıkardılar hatırlarsanız. ve 8 ülkenin şampiyonlarının direkt katılımı konusunda hemfikir oldu uefa. galatasaray ın avrupa başarılarından birisi de şampiyonlar liginin usülünü hemen ilk senede değistirten takım olmasıdır. :)

galatasaray ın o dönemde oynadığı man utd bugünkü barcelona gibiydi, dünyanın tartışmasız en iyi takımı deniyordu. şampiyonlar liginin en büyük favorisiydi.

hani bugün gs barcelona oynasa adamlarda 3-4 atıp gidelim durumu olmaz belki, ama bunun sebebi de galatasarayın avrupada bir isminin olmasıdır.

işte 93 senesinde öyle bir durum hakikaten var idi, zira galatasaray avrupada henüz tanınmıyordu.

tabi tüm bunlar arif in demeçlerinin bir kısırdöngü içinde olmasını affettirmiyor, rahatsız mıdır nedir. :)

ancak ve ancak arif erdem bana sadece old trafforddaki golü sonrası suratındaki hırsıyla hatırladığım bir görüntü bırakmıştır, nasıl ki stumpf o maç sonrası ağlıyorsa, bülent korkmaz ın uefa finalinde omuzunu sardırırken suratındaki ifade ne ise, hagi nin atletic bilbaoya 92. dakikada attığı müthiş gol sonrası samiyen tribünlerinde patlama sesi ne ise, o gün de bunlardan birisidir, hatta prekazinin monaco golü sonrası benim için bu tip anların ikincisidir.

saygılar, sevgiler.

Schumy dedi ki...

@solo

Evet senin tuttuğun takım biraz farklı olabilir. Sen gel de gündüz mü, gecemi ne olacağımıza karar veririz.

@baho

Antipatik olma gibi bir niyetim yok. Hangi yakadan baktığına bağlı bu.
Vallaha bak.

Ayrıca Arif' i de itin dötüne sokmaya gerek yok, tamam süper bir konuşmacı olmayabilir ama sahada işini yapan oyunculardan birisiydi. Çıkıp gerekli gereksiz konuşmazdı bazı arkadaşları gibi. Hala da severim kendisini. Kazandığı başarıların ekmeğini az da olsa yemeye devam ediyor. Helal olsun.

Handan dedi ki...

maça hakikaten davetiyesi olan biri varsa rica etsem benim bloguma telefonunu bırakırsa -1 saat 45 dk var şu anda maça, yorum ne zaman onaylanır bilmiyorum- iletişim kurup gelebilirim. teşekkürler

solo dedi ki...

ben senin ne olacağına çoktan karar verdim...

UyAha dedi ki...

sanırım 20 kez "hani" diyor. hikaye güzel ama cümle kuramıyor adam.