2 Aralık 2009 Çarşamba

THE DUYGUSAL FUTBOLCU



Taraftar protestosuna futbolcunun tepkisi farklı olabiliyor. Demetrio Albertini gönderdi videoyu sağolsun. Pazar günü oynanan Mısır Ligi mücadelesi. Itthad Al Shortah, Zamalek'i konuk ediyor. Mısır'ın en büyük iki takımından birisi olan Zamalek bu sezon çok kötü günler geçiriyor, lider olan ezeli rakibi Al Ahly'nin 15 puan gerisinde onuncu sırada. Al Shortah'a karşı 2-0 mağlup götürdükleri maç sırasında taraftarları protestoya başlıyor. Bunun üzerine, takımın en önemli oyuncularından Shikabala ve Mohamed Emam başta olmak üzere birkaç oyuncu gözyaşlarına boğuluyorlar...Onları teselli etmek rakip takım oyuncularına düşüyor...

Not: Başlık, Alkışlarla Yaşıyorum'daki "The Duygusal Esnaf" videosuna göndermedir, "ne oluyoruz?" demeyin...

6 yorum:

voodoo girl dedi ki...

burda da serkan kırıntılı ağlamıştı gecekondunun tepkilerine dayanamayarak.

Mantra dedi ki...

bazen onların insan olduklarını unutuyoruz..

çandafutbol dedi ki...

Ayman'da orda..

Özgür dedi ki...

futbolcularin da etten kemikten insanlar oldugunun farkina varmaliyiz sanirim. yer yer anlamsiz bir hale gelen rekabet duygusu ve taraftarligin yarattigi korluk ne hale geldigimizi gormemizi engelliyor. oysa soz konusu olan oldukca zor bir isi profesyonelce yapip ekmegini (az ya da cok) cikaran ve en az bizim kadar kazanmak isteyen insanlar.

varol döken dedi ki...

@voodoo
serkan kırıntılı ağladığı zaman sana çok koydu de mi, hadi itiraf et, serkan de mi bak bütün blog senden cevap bekliyor yoksa sabri başına kalacak, serkan de kurtul hadi:)

varol döken dedi ki...

bence taraftar vazgeçmesin, bir dahaki maçta emzik atsın sahaya:)

hain taraftar...