23 Şubat 2010 Salı

ARADA BİZİM EVE DE UĞRA


















Hollanda basınına dün düştü bu haber. Guus Hiddink Türk milli takımının başına geçmeden evvel arada Fildişi ile Dünya Kupası'nda kendini gösterip, belirli bir miktarı da cebine indirmek istiyor. Kuzey Kore, Nijerya ve Fildişi Hollandalıya talip ve görünen o ki Hiddink'in milli takımla kontratı 1 Ağustostan itibaren başlatmasının bir sebebi var. Büyük ihtimal kendisini Dünya Kupası'nda bir takımın başında göreceğiz. Fildişi veya Kuzey Kore'nin başına geçip takımı o gruptan çıkartırsa zaten Dünya Kupası'na ufak çapta damgasını vurmuş olur. Fildişi'nde özellikle Didier Drogba, geçtiğimiz yıl Scolari döneminde düşüşteki kariyerini, gelişiyle tekrar ayağa kaldıran Hiddink'i milli takıma getirtmek için büyük çaba harcıyor, hatta Hiddink'i bizzat aradığı haberleri dolaşıyor. Bu arada komik bir durum da var. Adamın dünya kupası sonrası gideceği takım belli. Dünya Kupası sırasında çalıştıracağı takımın yakında açıklanacağı söyleniyor. Ama Rusya Futbol Federasyonu ile kontratı devam ediyor. Bu hafta Macaristan ile oynanacak hazırlık maçında takımının başında olmak için şu anda Rusya'da antrenmanda...

3 yorum:

İsim dedi ki...

Bana havada karada iş var diyormuş naber diyenlere.

Ferhat dedi ki...

Ama bu da hiç hoş değil.Pek tabi profesyonelce iş görüşmeleri yapıyo ama bu ne yahu.Yazın Dünya Kupası arada Türkiye ile Avrupa Kupası sonra araya sıkıştırabilirse başka organizasyonlar hatta aynı anda kulüp takımı.İyice seyyar satıcıya dönmüş.

Üstüste ayıp ediyor.Rusya ile sözleşmesi bitmeden Türkiye ile anlaştığı medyaya düştü bu bir, şimdi bize gelmeden bir de Dünya Kupası için takım çalıştıracak bu da iki.Bence hiç hoş değil.Kenini biraz daha çalıştırdığı/çalıştıracağı kulübe ait hissetmesi daha etik görünürdü gözümde.

Her ne kadar çalıştırdığı takımlar için elinden geleni yapıyo olsa da sözleşmesi bitene kadar kendisini o takımın bir parçası veya taraftarı gibi görse ya.Böyle çok para gözlü bir görüntüsü var.Bizi çalıştırırken Chelsea'yi de araya sıkıştırmasa bari.

nikolatesla dedi ki...

federasyn ebay a ilan vermiş:

sahibinden paketi açılmamış hoca :)