8 Şubat 2010 Pazartesi

KATAMARAN ALIYORUZ



















Onur Akbulut gönderdi az önce. Sahibinden'de 20.000 liraya satışta. Her okuyucudan 5 lira toplayıp alsak mı diyorum. Bağlarız İstinye'de bir yere, isteyen gider kullanır, sonra geri yerine bırakır. Yalnız numarası hafiften manidar...

http://www.sahibinden.com/katamaran_9_meter_alti_kisilik-69WQQaXQQ19027704WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

11 yorum:

Schumy dedi ki...

İsmini de doğru yazsalarmış keşke :)

Mehmet Ali dedi ki...

F.D 69 baya bi manidar olur da alsak da fena olmaz.benden 10 lira işler. ama senden ricam var. allah aşkına bu yazının türkçesi var mı, yada ben bilgisayar başında dura dura türkçeyi mi unuttum. biri bi anlatırsa bana bu cümleyi. ahanda cümle:
super bir yariş tekne . geniş ve motor salam . ikinçe motor bozuk ama kuru salam . grom benz depolar var ve romork dört lastikli .aile için super bir tekne.pazarlama paye yok !

Adsız dedi ki...

çok yakar be bu:D

Adsız dedi ki...

'H' harfi ile fiyat 30.000 liraya mı yükseliyor ?

varol döken dedi ki...

bu bloga saltanat kayığı yakışır...

Unknown dedi ki...

fethiye'de yaşıyorum. paul'u de şahsen tanırım http://www.flyingdutchman.com.tr/ aha buda oteli.

nakitle gelin ucuza alırız katamaranı =)

pink dedi ki...

'super bir yariş tekne . geniş ve motor salam . ikinçe motor bozuk ama kuru salam . grom benz depolar var ve romork dört lastikli .aile için super bir tekne.pazarlama paye yok'.Tam egeli arkadaş anlaşılan =))).

Taci YALÇIN dedi ki...

Procadix'in orada yaşıyor olması ve üstüne üstlük adamı tanıyor olması da blogun kapsama alanını gösteriyor ufaktan. Çok hoş ayrıntı olmuş :)

Bu arada benden de bi 20 lira çalışır hani.. Şahane fikir Fırat. Daha fazla verenler de mutlaka olacaktır. 50, 100, 200.. Bence bir denemeye değer. Değmez mi?

Schumy dedi ki...

Taci Yalçın ;

Haydi diyelim herkes 10 lira verdi, adam da botu 18000 den bıraktı. toplamda 1800 kişi para vermiş olacak, haydi düz hesap 1500 kişi :)

Bot kimin üzerine olacak, 1500 kişinin botu kullanması nasıl planlanacak, komik olur gerçekten, katamaranı olan ilk blog olur dutchman herhalde ama ne yazık ki imkansız. Dutchman kendisi alsın bizi gezdirsin o daha manıtklı :)

Bu arada adamın resimlerinden anlaşılıyor yabancı olduğu, o ilandaki açıklamalar çoğu Türk vatandaşına göre yine okunaklı.

Unknown dedi ki...

@Schumy

Paul uzun yıllardır burada yaşayan bir Dutchman :) bizden biri olmuş artık. zaten bu hızla para kazanmaya devam ederse sanırım 10 yıl içinde belediye başkanı bile olabilir.

Ayrıca botu alın ben burda bakar beslerim blog adına :)

sukullaci dedi ki...

botu alın araya h harfi eklettirmenin parası benden, ama başka para vermem :D