19 Mayıs 2010 Çarşamba

ANCELOTTI BAKALIM CHELSEA'YLE NELER YAŞIYCAK?!!



Takıma tarihindeki ilk dublesini yaşattı Ahmet hocam...Daha bakalım mı, bakmayı bırakalım mı?

14 yorum:

Horace Dearly dedi ki...

Ciddi söylüyorum, beğenmeyen izlemesin... İzleyip de beğenmiyoruz derseniz, böyle daha pek çok abuk subuk vaka yaratacaktır... Saçmalama hakkını eline siz veriyorsunuz

Great White dedi ki...

Hani derler ya "Allah insanı bu hallere düşürmesin" diye..

Hakkaten de canlı yayında şu duruma düşeceğime Turgay Şeren ya da Özdenak' a bağlarım kat be kat daha iyi..

En azından bir çoğuna sempatik gözükür :)

Kalau dedi ki...

marjinal olmak için bu kadar çabalamak insanı buralara kadar sürüklüyor işte.çok doğru şeyler söylediği de oldu ama hıncal uluç olma yolunda hızla ilerliyor kendisi..

Bellamy. dedi ki...

eğlenceli adam vesselam yine de. izlemesi en zevkli adamlardan :)

Protanopia dedi ki...

Hıncal Uluç eline su dökmez bunun, hiç bir şekilde bunları ne izlemek ne de okumak lazım, ama işte insanoğlu merak ediyor okuyor-izliyor bu güruhleri, sonra da prim yapıyorlar ve bu döngü devam ediyor.

İsmail Şayan dedi ki...

Sanırım en iyi tanımlayan sözcük saygısızlık. Sırf Ahmet Çakar ile ilgili değil, beni epeydir rahatsız eden bir şeydi, son dönemde iyice ayyuka çıktı genel tavırda. Ne yazık ki Türkiye'de futbol ortamı tümüyle "saygısızlık" üzerine kurulu. Sebebi "kesin şudur" diyemem ama bu da sanıyorum "rol çalma" isteğinden kaynaklanıyor. Bu oyunun "esas oğlan"ları önce futbolcular sonra da teknik adam olmalı. Ortaya çıkan oyunu kurgulayanlar ve sahneleyenler onlar çünkü. Ama asıl payeyi kendilerine çıkarmak peşinde olan bir güruh var. Onlar, asıl oyunun başka bir yerde sahnelendiğindiğine, başka bir yerde kurgulandığına inandırmak istiyorlar bizleri ki esas oğlanların kendileri olduğuna inanalım. Asıl sahnenin gözümüzün önündeki saha olduğuna değil de bilmediğimiz bir yerde olduğuna ve o kapalı kapıların ardına yalnızca onların aracılığı ile ulaşabileceğimize inanalım. Onlara muhtaç hissedelim kendimizi.

Saygısızlıktan nasibini ön sırada alma ayrıcalığını(!) yaşayanlar da oyuncular ve teknik adamlar. Verdikleri emeğe, döktükleri tere, kariyer hedeflerine, ortaya koymak istediklerine kimsenin saygısı yok. Penaltıyı kaçırdığı zaman gazeteci "arkadaşına" bağlıyor sebebini mesela. Yediği gol "tuhaf, şaibeli gol" olarak yaftalanıveriyor. Tribündekiler için zaten "milyarlık eşek" olmuş yıllarca. Herkes ağzına geleni söylüyor haklarında, bir-iki istisna hariç hiçbirisi ağzını açıp cevap vermiyor. Spor programlarında oyuncular hakkında söylenenleri kahvede bir mahalle sakini hakkında söylersen kan çıkar. Sırf programlarda söylenenler değil, köşelerde yazılanlar için de geçerli. Çok merak ediyorum; Beşiktaş kulübü niye dava açmak konusunda teşvik etmez ki oyuncusunu Bobo için yazdıklarından ötürü Erman Toroğlu hakkında? Ortada bilmediğimiz bir hesap mı var?..

Teknik direktörler biraz daha hallice gibi. En azından Türk iseler bu muamele son dönemde pek yapılamıyor kendilerine. Ama yabancı ise salla gitsin! Nasıl olsa dil bilmez, okumaz, anlamaz, uğraşmaz. Rijkaard, Daum, Ancelotti hepsine ağzına geleni söyle. Şenol Güneş nasıl da Salieri'ye dönmüştü zamanında... Yirmi sene önce Tınaz Tırpan futboldan anlamazdı, on sene önce Şenol Güneş, beş sene önce Gerets, şimdi de Rijkaard. Onca yılda bir arpa boyu yol alamamışız, hiç bir şey değişmemiş değil mi: Nerede futboldan anlamayan bir adam varsa bulup milli takımların ya da kulüp takımlarımızın başına getiriveriyoruz :)

aksilaz dedi ki...

"Carlo Ancelotti eğer adamsa, kibenim gözümde adamdır. Telefonla canlı yayına bağlanır" demeyi unutmuş :)

İlker Yılmaz dedi ki...

sinan engin çok iyi burada. ''hocam anlatma ayıp olur'' kime ayıp oluyor? ancelotti'ye mi? :))

admin dedi ki...

Dikkate almadan izleyince harbiden eğlenceli oluyor, tıpkı Kıncal Kulunç gibi..

okan yücel dedi ki...

flying dutchman'e sesleniyorum!
kaldır bu videoyu ayıp oluyor ancelotti'ye çok üzülür sonra=)

ThE ReiS dedi ki...

açıklama chelsea'den kovulur :))
izliyodur ayıp olur anlatma :))

çok geyik ya bu adamlar

TA dedi ki...

serhat: bi saygısızlığı mı oldu size:))

Insane dedi ki...

Spor yorumcusuyuz diye ortaya cıkıyolar işte yazıklar olsun :) :) bir de sene basında Fenerbahçe-Denizlispor maçından sonra Guiza kaç gol atar tahminlerinde 20'ler 30'lar havada uçuşuyodu :D

Adsız dedi ki...

türkiye kesmedi biraz ingilitere'ye dalaım :)