25 Mayıs 2010 Salı

NERDE ESKİ HOLİGANLAR





Blackpool ve Cardiff taraftarları cumartesi günkü Championship play-off finali öncesi Wembley yolunda. Gördüğünüz gibi pek bir hadise yok, hatta yolu da ortadan ikiye bölmüşler kendi aralarında. Sol taraftaki Malezya bayrağını çözemedim. Malezyalı bir Cardiff taraftarı gibi duruyor.

5 yorum:

Melek Yüzlü Sahtekar dedi ki...

Cardiff City'nin gelecek seneden itibaren sahibi ve başkanı Malezyalı milyoner Datuk Chan Tien Ghee olacak. Taraftarların çoğunun umudu kendisi olduğundan o bayrakla dolanıyorlar.

Adsız dedi ki...

iyi akşamlar.başlık alakasız ama bir şey sorucaktım.

en iyi yabancı dizi anketi gibi bir şey yapmıştınız 1-2 yıl önce ama bulamadım. yardımcı olur musunuz?

Flying Dutchman dedi ki...

http://vliegendenederlander.blogspot.com/2009/10/en-iyi-drama-dizisi-ve-40-haramiler.html

Rado dedi ki...

Ismarlama pek hoş olmuyor ama Semih-Ajax transferi için bir bilgi verebilir misiniz? Avukatı Ajax ile parada anlaştıklarında imzanın atılacağını söyledi. Semih'in Türkiye'de alacağı yüksek ücreti bir Avrupa takımından alma ihtimalini düşük görüyorum. Goal.com'un felemenkçe versiyonunda bir haberde yanlış görmediysem Semih'in yıllık 2.5 milyon euro istediği yazıyor. Bu kadar parayı Ajax'ın vermesinin bütçe dengesini bozacağı ifade edilmiş. Daha geniş bir bilgi alabilirsek bu konuda güzel olabilir.

James dedi ki...

Hocam holigan demişken, Yunanistanda Panathinaikos-Panionios polo maçından sonra olaylar çıkmış 5 yaralı 9 gözaltı olmuş. Yunanlar holiganizmde çığır açmışlar. Senin ilgi alanına girebilir bu haber.