9 Şubat 2011 Çarşamba

YEDİĞİN ÖNÜNDE ESKİ YEDİĞİN ARKANDA




















Biliyorum, Real Madrid sevdalılarını "ne oldu Unicef'li Katalanlar gelin şimdi konuşun" dedirtecek bir haber ama yapacak bir şey yok...Para dostlar bu, heyhat, bir tek ölüme çaresi yok demişler...Qatar Foundation Barcelona'yla kontrat imzaladıktan sonra Unicef'e ne olacak diye konuşuluyordu. Unicef'in pabucu arkaya atıldı. Gelecek sezon Unicef formanın arkasında, 5 yılda Barca'ya 150 milyon euro ödeyecek Katarlılar öne gelecek. Katar futbol federasyonu, dün kontratını uzatan Guardiola'ya milli takım için senelik 20 milyon euro teklif etmişti. Arada düşünüyorum, ortaokulda bizim Osman vardı sınıfta, "hocam bu fakir ülkeler niye para basmıyolar, gidip bassınlar parayı öbür ülkeleri satın alsınlar" demişti de hoca Osman'a "oğlum şimdi, uluslararası şartlar...emisyon...eeeaaaa..." falan diye olayı anlatana kadar zil çalmıştı. Ara ara düşünüyorum, bu Katarlılar petrol, yabancı sermaye falan ayağına bizi mi yiyorlar. Bassak ülkeyi bin tane kanun dışı darphane bulacağız gibime geliyor. Kitle para basma silahı....

4 yorum:

Kalau dedi ki...

araplarla yağ arasında ki çarpık ilişki bir süre daha devam eder muhtemelen..

AFO dedi ki...

Forma çok güzel. Her zamanki gibi...

Bir Dünya Forma dedi ki...

Kalau`ya katiliyorum. Arap yagi bol buldukca olayi yani!!! Tamam reklam iyidir hostur fakat, diger gelismis ulkeler gibi bir gelisme surecine girseler daha uzun omurlu olur zenginlikleri... Sadece petrolla nereye kadar... Hazira dag dayanmaz yahu!

http://dogrusozenedenir.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Hazira dag dayanmaz, bir gun o petrol elbet bitecek, premiere lig taraftarlari da bu seyhleri yalin ayak Katara kadar kovalayacak..