30 Aralık 2011 Cuma

KAREN REİS KENDİMİZİ KESERİZ

























Daha önce blogda, hamile haliyle Portsmouth ile oynanacak kupa maçı için bilet kuyruğuna giren ve savcılar başlayınca biletler kaçmasın diye kocasını kuyrukta bırakıp tek başına hastaneye koşan ve yolda telefonla kuyruk ve bilet konusunda bilgi alan Rebecca Reis'in hikayesine yer vermiştik. Rebecca Reis'ten Karen Reis'e geçiyoruz.

38 yaşındaki Bury'li bayan Karen Bell, kocası Simon'la evlilik hazırlığı yapmaya başladığından beri aklında bir tek şey varmış. Gelinliğini, kocasının eski Manchester City formalarından tasarlamak için haftanın 6 günü dikiş makinesinin başında geçirmiş ömrünü. Sonuç yukarıda. Simon elbiseyi görünce dibi düşmüş tabii. Çift Chester'da geçen hafta evlendikten sonra balayını nerede yapmış. Elbette Etihad Stadyumu'nda. Stoke City ile oynanan maça gidip 3-0'lık galibiyeti görmüşler. Manchester City kulübü bu hadiseyi resmi internet sayfasından duyurdu.

Rebecca Reis Kendimizi Keseriz

1 yorum:

selaminko dedi ki...

şimdi bu bayan Türk olsa idi açık konusayım şu cümleden sonra "...kocasının eski manchester city formalarından tasarlamak için...." kesinlikle şunu düşünürdüm: "adama mesaj veriyor bundan sonra city'den daha önemli ben varım bak formalarında kalmadı artık."